Wat doen wij

JB Bouwbedrijf zet woonideeën en bouwplannen om in een prachtig resultaat

Voor een geslaagd project moet de vakman even betrouwbaar zijn als het materiaal waar u in investeert. Zonder dat eerste haalt u namelijk minder rendement uit het tweede.

Bij JB Bouwbedrijf begrijpen we dat uitbouwen, aanbouwen of verbouwen belangrijke beslissing zijn. Wilt u kunnen bouwen op kwaliteit, vakmanschap, ervaring en professionaliteit? JB Bouwbedrijf, een onderneming van Johan Brouwer, zijn we uit het juiste, veelzijdige, hout gesneden.

Johan Brouwer: “Op bouwgebied is er weinig dat ik niet kan. Mijn werk is mijn hobby en daar doe ik veel voor. Dit zie je terug in de kwaliteit en in de veelzijdigheid. Dat voor hun bouwproject bijna alles gedaan kan worden door één bedrijf spreekt veel mensen aan.”

“Ons bouwbedrijf is kleinschalig. Bij grote projecten kunnen we dankzij een betrouwbaar netwerk snel en flexibel opschalen. Al onze mensen zijn vakmensen die veel plezier uit hun werk halen. Om welk project het ook gaat, we willen niets anders dan er 100% iets moois van maken. We zijn trots op onze ‘gouden handen’ en de projecten die daaruit ontstaan. We bouwen, verbouwen en renoveren, en doen dit voor een eerlijke prijs. Wat we zeggen komen wij na. Zo bouwen we project na project verder aan de goede naam van JB Bouwbedrijf.”

JB Bouwbedrijf is gevestigd in Hilversum en heeft als werkgebied de regio’s: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland.

Wilt u meer weten over onze werken en mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op!